Basketbol

Ernak, Moskova için temkinli konuştu

02 Nisan 2015 Perşembe 09:22 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 09:31

Banvit Başantrenörü Ernak: "Moskova'ya avantajlı bir skor ile gitmiyoruz"

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak ULEB Avrupa Kupası yarı final ilk maçında 83-82 kazandıkları Khimki maçına ilişkin, "Moskova'ya avantajlı bir skor ile gitmiyoruz" dedi.

Ernak, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi. Deplasmana avantajlı bir skorla gidemediklerini ifade eden Ernak, şunları kaydetti:

"Üçüncü periyotta yediğimiz hücum ribaundlar skoru istediğimiz yerde tutmamıza engel oldu. Khimki takımı 9 maçtır kaybetmiyor. Bu takım ULEB Avrupa Kupası'nın favorilerinden. Biz bugün bu takımı yenebildiğimizi gördük. Moskova'ya avantajlı bir skor ile gitmiyoruz ancak iş tek maça kaldığında kimden ne çıkacağı belli olmaz. Bu maçta oyuncu arkadaşlarımın üstünlük sağladığını gördüm. Aynısını bir kez daha yapabiliriz."

Khimki Moskova cephesi

Khimki Başantrenörü Rimas Kurtinaitis, takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirtti. Bir sayı farkla deplasmanda maç kaybetmenin çok önemli olmadığını dile getiren Kurtinaitis, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikle Banvit'i tebrik ediyorum. Bugün bir şekilde kazanmasını bildiler. Deplasmanda bu sayıda maç kaybetmemiz çok önemli değil. Banvit kazandığı için biz de farklı kaybetmediğimiz için sonuçtan memnunuz. Evimizde bir maçımız var. Orada iki kat enerjiyle daha iyi oynamaya çalışacağız. Nereden bakarsanız bakın Türkiye'de Banvit gibi bir takıma karşı bir sayı ile maç kaybetmek bizim için üzücü değil."

Sıradaki Haber
İlk ayak Banvit'in!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz