Basketbol

"Moral açısından çok iyi oldu"

25 Kasım 2015 Çarşamba 20:58 - Son Güncelleme 25 Kasım 2015 Çarşamba 19:06

"Grubu lider bitirmek bir sonraki tur için kağıt üzerinde bize avantaj sağladı"

 Türk Telekom Basketbol Takımı Antrenörü Sedat Pınar, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda gruplarını lider bitirmeyi garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Pınar, Polonya'nın Rosa takımını 89-72 yendikleri ve liderliği garantiledikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 5'te 5 yapmanın moral açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Grubu lider bitirmek bir sonraki tur için kağıt üzerinde bize avantaj sağladı" dedi.

Rosa maçını geride bıraktıklarını ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep ile oynayacakları karşılaşmaya odaklanacaklarını ifade eden Pınar, "Bu galibiyet moral açısından çok iyi oldu. Cumartesi günü Royal Halı Gaziantep ile çok önemli bir maça çıkacağız. Mutlaka kazanmamız gerekiyor, şimdi konsantrasyonumuzu oraya vereceğiz" diye konuştu.

Türk Telekom oyuncusu Kristaps Valters ise sakatlıktan çıkarak takıma katıldığı için mutlu olduğunu vurgulayarak, "İyi bir galibiyet elde ettik ve grubu lider bitirmek güzel oldu. Ben de sakatlık sonrası ritmimi bulmak ve lige hazır olmak istiyorum. Her geçen gün daha fazla enerji koyarak takıma faydalı olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Türk Telekom zorlanmadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz