Basketbol

Ahmet Kandemir galibiyet istiyor!

13 Ekim 2015 Salı 15:38 - Son Güncelleme 13 Ekim 2015 Salı 15:41

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasını kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Kandemir, geçen hafta ligin ilk haftasında Muratbey Uşak Sportif ile oynamaları gereken karşılaşmanın Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle ertelendiğini anımsattı.

Lige hafta sonu Giresun'da konuk edecekleri Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasıyla "merhaba" diyeceklerini ifade eden Kandemir, hedeflerinin salondan galip ayrılmak olduğunu belirtti.

Kandemir, Beşiktaş Sompo Japan'ın iyi ve güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Bir hafta gecikmeyle lige başlayacağız. Ligin ilk maçları her zaman zor olmuştur. İyi ve güçlü rakiplerle oynarsanız zorluk derecesi bir kat daha artmakta. Bireysel yıldızları olan bir takımla karşılaşacağız. Zor maç olacağını iyi biliyoruz ancak salon ve seyirci avantajı bizde. Giresun halkının da vereceği destekle zorlu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasını kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz