Basketbol

Mahmuti'den savunma vurgusu!

10 Ekim 2015 Cumartesi 18:21 - Son Güncelleme 10 Ekim 2015 Cumartesi 18:27

Oktay Mahmuti, "Savunmadan ödün vermememiz maçı getirdi"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Savunmadan ödün vermememiz maçı getirdi" dedi.

Mahmuti, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, fazla enerji ortaya koyan iki takımın da sezon başlangıcı olması dolayısıyla istediklerini sahaya yansıtamadığını belirtti.

Maç boyunca birçok boş ve faul atışı kaçırdıklarını dile getiren Mahmuti, "Bütün bu olumsuzluklara rağmen savunmada ödün vermememiz maçı getirdi. Skorun bu şekilde bitmesi doğal" diye konuştu.

Mahmuti, ligdeki takımların kaliteli oyunculardan oluştuğunu dile getirerek, bu sezon oynanacak maçların kaliteli ve çekişmeli geçeceğini ileri sürdü.

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc da Ankara'daki terör saldırısından dolayı çok üzüldüğünü ve maç boyunca moralinin bozuk olduğunu söyledi.

Darüşşafaka Doğuş karşısında kötü oynamadıklarını kaydeden Zdovc, savunmada gerekenleri yapmalarına karşılık hücumda etkili olamadıklarını anlattı.

Maç boyunca oyunda kaldıklarını dile getiren Zdovc, "Maç sonuna kadar şansımız sürdü. Maç içinde boşluk da bulduk. Fakat büyük takımlara karşı bu boşlukları değerlendiremediğiniz zaman onlar sizi çok rahat cezalandırabiliyor" ifadelerini kullandı.

Zdovc, potaya gidebilen bir oyuncuya daha ihtiyaç duyduklarını ve gereken önlemleri almak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz