Basketbol

Ufuk Sarıca'nın ismi parka verildi

05 Ekim 2015 Pazartesi 22:38 - Son Güncelleme 05 Ekim 2015 Pazartesi 22:41

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca'nın ismi, bir parka verildi.

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı'nın elde ettiği birçok başarıda önemli rolü olan başantrenör Ufuk Sarıca'nın ismi, bir parka verildi.

Karşıyaka'nın Bostanlı semtindeki parkta düzenlenen törende konuşan Sarıca, bunun kendisi ve ailesi adına gurur verici olduğunu belirterek, "Uzun süre kalıcı bir hatıra kazandım" dedi.

Sarıca, "Sporda sadece son gün var, her şey unutulabiliyor ama taraftarımızın çok sevdiği Mor Park'ın isminin Ufuk Sarıca olması beni çok mutlu etti. Karşıyaka taraftarı ilk günden beri sosyal medyada bu işin olması için çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmak istediklerini belirten Ufuk Sarıca, kupayı bir kez daha İzmir'e getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Ufuk Sarıca'ya, takımı lig şampiyonu yapması halinde, parka isminin konulacağı sözünü verdiğini ifade etti.

Parkın isminin Ufuk Sarıca Şampiyonluk Parkı olduğunu kaydeden Akpınar, "Şampiyonluklar kazandırarak bu parkı söke söke alan Ufuk Sarıca'ya sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz