Basketbol

Basketbola yeni sponsor!

09 Ekim 2015 Cuma 12:11 - Son Güncelleme 09 Ekim 2015 Cuma 13:06

TBF, Süper Lig sponsorluğu için Metlife Emeklilik ve Hayat AŞ ile anlaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Metlife Emeklilik ve Hayat AŞ, Basketbol Süper Ligi (BSL) resmi sponsorluğu kapsamında 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan törene, TBF Başkanı Harun Erdenay, BSL Direktörü Samer Şenbayrak ile Metlife Emeklilik ve Hayat AŞ Genel Müdürü Deniz Yurtseven katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Harun Erdenay, Türkiye'nin basketbol tarihinde ilk defa bu kadar kaliteli bir lige sahip olduğunu söyledi.

Erdenay, Basketbol Süper Ligi'nin, Avrupa'nın 1 numaralı ligi haline geldiğini vurgulayarak, "Tabii bu tek başına sporcularla, taraftarlarla, maçlarla olmuyor. Mutlaka güçlü destekçilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Metlife bu anlamda hem global hem de kurumsal anlamda bize çok güç katacak bir firma. Bu anlaşmadan dolayı çok büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Şenbayrak ise geçen sene Avrupa'nın en iyi ligi olma yolunda yaptıkları girişimleri, sponsor katkılarıyla devam ettirdiklerini vurguladı.

Metlife Emeklilik ve Hayat AŞ Genel Müdürü Deniz Yurtseven, sektörlerinde bir ilke imza atarak, basketbola sponsor olduklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Türk basketbolunun ilkleri ve rekorları...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz