Basketbol

Dev maç Fenerbahçe'nin

06 Aralık 2014 Cumartesi 17:59 - Son Güncelleme 06 Aralık 2014 Cumartesi 19:35

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe AGÜ Spor'u sahasında devirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi'ni 65-60 yendi.

Maçtan Notlar

Salon: Kadir Has

Hakemler: Ali Serkan Emlek, Ruhi Nezihi Soydan, Seyhan Topaloğlu

Abdullah Gül Üniversitesi: Pınar Demirok 2, Bouthors, Kaltsidou 9, Sinem Ataş, Wright 6, Sanders 6, Marginean 8, Gonzales 23, Esra Ural 6, Cansu Aslan,

Fenerbahçe: Bibrzycka 6, Birsel Vardarlı Demirmen, Tuğba Palazoğlu 8, Tuğçe Canıtez 6, Holingsvorth 8, Bojovic 6, Charles 13, Mc Coughtry 18

1. periyot: 20-17

Devre: 29-30

3. periyot: 36-51

Maçın ardından

 Avcı: "Rakipteki bazı oyunculara direnç gösterebilseydik..."

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, 65-60 yenildikleri Fenerbahçe maçına ilişkin, "Rakipteki bazı oyunculara direnç gösterebilseydik kazanabilirdik diye düşünüyorum" dedi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında Fenerbahçe'ye mağlup olarak, ligdeki yenilmezlik serisinin sona ermesinden üzüntü duyduklarını belirtti. Fenerbahçe'nin iyi oyunculardan kurulu takım olduğunu dile getiren Avcı, şunları kaydetti:

"En son oynadığımız Avrupa maçına göre topu paylaşarak oynadık. Bu bizim için iyi bir şey. Maçın kritik dakikalarında bazı oyunculara direnç gösteremedik. Rakibimizde çok değerli oyuncular var. Rakipteki bazı oyunculara direnç gösterebilseydik kazanabilirdik diye düşünüyorum. Gene çok iyi olduğumuzu söylemem ama geçenki Avrupa maçına göre top paylaşımını iyi yaptık."

Kötü oynamalarına rağmen farklı yenilmediklerine dikkati çeken Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Skora baktığımız zaman bizim çok iyi takım olduğumuzu düşünüyorum. İyi oynamadığımız bir maçta 5 sayılık farkla yenildik. Bu skor bizim bir şeyler yapabileceğimizi gösterir skor. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, onlar namağlup devam ediyorlar. Lig uzun bir maraton, hedefimiz de belli. Hiçbir şeyden de vazgeçmiş değiliz."

Winnicki: "Bizim için iyi bir galibiyet oldu"

Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki ise deplasmanda önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Winnicki, "Gerçekten iyi oynadık. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. 35 dakika iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Aslında oyuna iyi başlamamıştık. Kayseri takımım ofansta ribaundlarla başımıza dert açtı. Ancak daha sonra oyunu toparladık ve hücumda akıcılığı kazandık. Maçın son 2 dakikasında biraz rahatladık ve rakibimiz de çok fazla sayı buldu" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz