Basketbol

Galatasaray 'Gençler'i fena dağıttı!

13 Aralık 2014 Cumartesi 16:17 - Son Güncelleme 13 Aralık 2014 Cumartesi 18:31

TKBL'de Galatasaray Odeabank, deplasmanda Osmaniye Gençlik'e 35 sayı fark attı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Galatasaray Odeabank, deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 77 - 42 mağlup etti.

Salon: Tosyalı

Hakemler: Önder Yılmaz, Özgür İlkkurşun, Serdar Saraç

Osmaniye Gençlik: Skerovic 5, Melike Bakırcıoğlu 5, Muller 10, Melis Talay 6, Devran Tanaçan Bostancı 2, Melike Yalçınkaya 2, Amachree 12

Galatasaray Odeabank: Martinez 7, Renee Bone 11, Ayşegül Günay 11, Nevriye Yılmaz 8, Deniz Çolakoğlu 6, İnci Güçlü 2, Dubljevic 11, Lyttl 14, Şebnem Nezahat Kimyacıoğlu 5, Bahar Çağlar 2

1. periyot: 7 - 14

Devre: 18 - 35

3. periyot: 38 - 55

Galataysaray Odeabank Baş Antrenörü Memnun: "Sporcularım başarılı bir oyun sergiledi"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 77 - 42 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ekrem Memnun, kendi oyunlarını geliştirmek için oynadıklarını ve sporcularının bu anlamda başarılı olduğunu söyledi.

Memnun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının zorlu bir süreçten geçtiğini anımsattı. Deplasmanda galip gelen sporcularını kutladığını belirten Memnun, şöyle devam etti:

"Galibiyetten dolayı sporcularımı kutluyorum. Bu karşılaşmada skordan çok kendi oyunumuzu geliştirmek için oynadık. Sporcularımın bu anlamda başarılı bir oyun sergiledi. Daha da iyisini yapabilecek potansiyelimiz var. Zor bir süreçten geçtik. Kötü mağlubiyetler aldık. Perşembe gününden itibaren gerçekten çok daha önemli maçlarımız var. Bu maçlar öncesinde sporcularımın ortaya koyduğu oyun bizim için umut verici. Aynı konsantrasyonla maçlarımıza devam edeceğiz."

Osmaniye Gençlik cephesi

Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Uğuz, "Eksik olmamıza rağmen oyunda kalmaya çalıştık. Fakat maalesef olmadı. Sakat futbolcularımızın eksikliğini hissediyoruz. İnşallah Botaş maçında eksiksiz bir kadro ile çıkarız. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz