Basketbol

İşte kupada 8'li finale kalan ekipler

13 Ekim 2015 Salı 20:07 - Son Güncelleme 13 Ekim 2015 Salı 21:17

Eleme grubu müsabakaları sonunda 8'li finale kalan 5 takım daha belli oldu.

Samsun'da düzenlenen Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)  Türkiye Kupası Eleme Grubu müsabakaları sonunda 8'li finale kalan 5 takım daha belli oldu.

KBSL Türkiye Kupası'nda eleme grubu maçları bir karşılaşma dışında sona erdi. Elemelerin son gününde Canik Atatürk, İlkadım Yaşar Doğu ve İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonları'nda 3 grupta 5 maç yapıldı.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 14 Ekim Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti'nin ZVVZ USK Prag takımı ile deplasmanda karşılaşacak Abdullah Gül Üniversitesi'nin, C Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç ise ileri bir tarihe ertelendi.

Eleme grubu maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu:

Adana ASKİ-Yakın Doğu Üniversitesi: 82-80

Mersin Büyükşehir Belediyespor- Edirne Belediyesi Edirnespor: 65-66

B Grubu:

Adana Botaş-Beşiktaş: 64-51

İstanbul Üniversitesi-Basketbolu Geliştirenler Derneği: 65-75

C Grubu:

Orduspor-Samsun Canik Belediyespor: 54-96

İşte 8'li finale kalanlar

Eleme grubu mücadelelerinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi, Edirne Belediyesi Edirnespor, Basketbolu Geliştirenler Derneği, Beşiktaş ve Abdullah Gül Üniversitesi, 8'li finale katılmaya hak kazandı.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 14 Ekim Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti'nin ZVVZ USK Prag takımı ile deplasmanda karşılaşacak Abdullah Gül Üniversitesi'nin, C Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç ise ileri bir tarihe ertelendi. Bu maçın ardından da bir takım, adını 8'li finale yazdıracak. 8'li finale kalacak son takım Canik Belediyespor veya Hatay Büyükşehir Belediyespor'dan biri olacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray da 8'li finalde yer alacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz