Basketbol

"O iki maçın bir şey ifade etmediğini kanıtladık"

18 Nisan 2015 Cumartesi 17:27 - Son Güncelleme 18 Nisan 2015 Cumartesi 17:38

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü, Beşiktaş galibiyetini yorumladı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, play-off çeyrek final serisinde eledikleri Beşiktaş karşısında, normal sezonda kaybettikleri iki maçın bir şey ifade etmediğini kanıtladıklarını söyledi.

Polonyalı teknik adam, Beşiktaş İntegral Arena'da siyah-beyazlı takımı 85-67 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, seriyi 2-0 geçmekten mutlu olduğunu dile getirdi.

Winnicki,"Normal sezonda bu takıma karşı kaybettiğimiz 2 maçın bir şey ifade etmediğini kanıtlamış olduk. Abdullah Gül Üniversitesi-Orduspor serisi 1-1 olduğu için yarı final mücadelesine hazırlanmamız açısından önümüzde belli bir vakit var. Kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

"Atış yüzdemiz düşük kaldı"

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ömer Buharalı ise ilk maçta 30 sayı farkla yenildiklerini ve bunun psikolojisiyle sahaya çıktıklarını belirterek, "Atış yüzdemiz düşük kaldı. Skora çevirebilseydik devreye 8-10 sayı kadar önde girebilirdik. Üçüncü periyoda rakip iyi başladı. Daralan rotasyonumuzla fazla yanıt veremedik" ifadelerini kullandı.

Buharalı, mevcut kadrolarıyla sezon içinde iyi bir iş çıkardıklarını belirterek, "Ciddi galibiyetler aldık. Teknik ve idari ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda başarılara imza atarız" dedi.

Bu arada karşılaşmanın son bölümünde sağ dizinden sakatlık geçiren Fenerbahçeli Hülya Çoklar, MR çektirmek için hastaneye götürüldü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz