Basketbol

Orduspor gün sayıyor

27 Ağustos 2015 Perşembe 14:17 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2015 Perşembe 14:19

Orduspor, transfer yasağının kalkması için gün sayıyor.

Spor Toto 2. Lig ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde transfer yasağıyla karşı karşıya kalan Orduspor, yapılan görüşmeler sonucunda yasakların kaldırılması için gün sayıyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, yaptığı açıklamada, hem futbol hem basketbolda transfer yasaklarının kaldırılması için görüşmelerini gerçekleştirdiklerini ve sonucu beklediklerini söyledi.

Önlerindeki en büyük engelin futbolda olduğunu belirten Pamuk, "Burada transfer tahtasının açılması için eski oyunculara yatırılması gereken borç miktarı yaklaşık 19 milyon liraydı. Biz bu borcu 1 milyon 215 bin liraya kadar düşürmeyi başardık" dedi.

Pamuk, eski oyuncularla karşılıklı görüşerek bu borç miktarını düşürdüklerini ifade ederek, "Kalan paranın tamamlanması için de çok az miktarda rakama ihtiyacımız var. İnşallah bu parayı tamamladıktan sonra futbolda transfer tahtasını açacağız" diye konuştu.

Aynı durumu basketbolda da yaşadıklarına işaret eden Pamuk, "Burada işimiz futbola oranla daha kolay. Eski oyuncuların hesaplarına paralar yattı. Sadece federasyonla ilgili resmi yazışmalar kaldı. Bu yazışmaların tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah basketbolda transfer yasağının kaldırılması için önümüzde bir engel kalmadı" ifadesini kullandı.

Pamuk, göreve geldikleri günden bu yana gecelerini gündüzlerine katıp bu sorunların üstesinden gelmek için çalıştıklarını vurgulayarak, "Temennimiz iki yasağın da bir an önce kaldırılması. Bu konuda Ordusporlu ve Orduluların destek vermelerini bekliyoruz. Bize destek vermek isteyenleri kulübümüze üye olmaları için davet ediyoruz. İnşallah bu sorunların üstesinden el birliği ile geleceğiz" şeklinde konuştu.

Pamuk, özellikle futbolda transfer tahtasının açılması için Ordulu iş adamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz