Basketbol

Orduspor'da transfer yasağı üzüntüsü

28 Temmuz 2015 Salı 17:12 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2015 Salı 17:15

Kulüp başkanı Pamuk: "Transfer tahtasının açılması için çalışmalara başladık."

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu'nun, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'a getirdiği transfer yasağı camiada üzüntüye sebep oldu.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, yaptığı açıklamada, transfer yasağını beklemediklerini belirterek, "Bu transfer yasağının gelmesi tamamen eski yönetimin hatası" dedi.

Eski yönetimin yaptığı hataların bedelini ödemek zorunda kalacaklarını savunan Pamuk, "Yapacak bir şey yok. Transfer tahtasının açılması için çalışmalara başladık" diye konuştu.

Pamuk, hem futbolda hem de basketbolda transfer yasağı olmasının işlerini hayli zorlaştıracağına işaret ederek, "Yükümüz daha da arttı. Sorumluluğumuz şimdi daha fazla. Daha çok çalışmak durumundayız. İnşallah Orduspor bu karanlık günlerden kurtulacaktır" ifadesini kullandı.

Orduspor olarak basketbola önem verdiklerinin altını çizen Pamuk, şunları söyledi:

"Keşke böyle bir yasakla karşı karşıya kalmasaydık. Futbolda zaten sıkıntı yaşıyoruz. Şimdi bir de bu sorunla uğraşmak durumunda kalacağız. Bu yasak tamamen eski yönetimin oyunculara zamanında yapmadığı ödemeyle alakalı. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Şimdi yönetiminde biz varız. Önümüzde yeni bir kongre süreci var. Bu kongrede birçok konuyu ele alacağız. Gecemizi, gündüzümü Orduspor için harcıyoruz. Bir çıkış arıyoruz. İnşallah bu çıkışı yapar ve Orduspor'u aydınlık günlere taşırız. Bizim tek derdimiz Orduspor."

Pamuk, kulüp üyeliğine de değinerek, herkesi Orduspor'a üye olmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz