Basketbol

Transfer yasağı moralleri bozdu

01 Aralık 2015 Salı 13:43 - Son Güncelleme 01 Aralık 2015 Salı 11:46

Orduspor Başkanı Pamuk: Transfer yasakları ile gündeme gelmek bizleri üzüyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu tarafından Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'a getirilen transfer yasağı, camianın moralini bozdu.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden 3 ekibe transfer yasağı getirildiğini, bu takımların arasında Orduspor'un da yer aldığını söyledi.

Alınan kararı üzüntüyle öğrendiklerini belirten Pamuk, "Transfer yasağı geçmiş dönemle alakalı bir durum. Maalesef geçmiş dönemin izlerini halen silemedik. Hal böyle olunca bu tür kararlarla karşı karşıya kalabiliyoruz" dedi.

Pamuk, Orduspor'un ekonomik sıkıntılar yaşadığı bir süreçte bu gibi konularla uğraşmasının son derece zor olduğunu altını çizerek, "Tek tesellimiz transfer yasağı mevcut durumumuzu etkilemiyor" diye konuştu.

Daha önce olduğu gibi bu engeli de aşacaklarını vurgulayan Pamuk, "Bu sorunun da üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın ancak Orduspor'un sürekli transfer yasakları ile gündeme gelmesi bizleri üzüyor. Temennimiz bir daha Orduspor'un bu tür kararlarla karşı karşıya kalmamasıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Pamuk, takımlarının hem ligde hem de Avrupa Kupası'nda iyi gittiğini, bu kararla morallerinin bozulduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz