Basketbol

"Kazanmak için her şeyi denedik"

26 Nisan 2015 Pazar 22:16 - Son Güncelleme 26 Nisan 2015 Pazar 22:19

Markovic "Kazanmak için her şeyi denedik. 1 sayıyla Nanterre kazandı"

Trabzon'da gerçekleştirilen FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali organizasyonun final maçında Fransa'nın Nanterre takımına son saniye basketiyle 64-63 mağlup olarak ikinci olan Trabzonspor Medical Park'ın Başantrenörü Nenad Markovic, kazanmak için her şeyi denediklerini ancak rakiplerinin 1 sayıyla galip geldiğini söyledi.

Nenad Markovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Nanterre takımını tebrik ederek, "Sonuçta bu final ve çok iyi bir final oldu. Bu vesileyle Trabzonspor taraftarlarını da tebrik etmek istiyorum. Trabzon insanı misafirperverliğini gösterdi. Final mükemmel bir atmosferde gerçekleşti" dedi.

Kazanmak için her şeyi denediklerini ancak bir şutun maçın kaderini değiştirdiğini ifade eden Markovic, "İzleyiciler için iyi bir maç oldu. 1 puanla Nanttere kazandı, tebrik ediyoruz. Perşembe günü lig maçımız var. En kısa sürede bunu unutup toparlanmamız gerekiyor. Bu zor olacak biliyorum ama oyuncularımı ayağa kaldırmak zorundayım" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın sporcusu Andrija Stipanovic ise Nanterre takımını şampiyonluktan ötürü tebrik ederek, "Soyunma odasında artık bu sayfayı kapatıp Türkiye ligine odaklanmamız gerektiğini konuştuk. Play-offa çok yakınız. Zihinsel olarak çok zor olacak ama üstesinden geleceğiz" ifadesini kullandı.

Fransız temsilcisi ise maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.

Sıradaki Haber
F.Bahçe evinde kaybetti!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz