Basketbol

3 dev organizasyon TRTSPOR'da

07 Eylül 2018 Cuma 11:12 - Son Güncelleme 08 Eylül 2018 Cumartesi 00:03

Kadınlar voleybol ve basketbolda dev organizasyonların heyecanı TRT ekranlarında yaşanacak. "Filenin Sultanları"nın Dünya ve Avrupa Şampiyonası, "Potanın Perileri"nin de Dünya Şampiyonası mücadeleleri, TRT ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Türk sporunun yıldızları, TRT ekranlarında parlamaya devam edecek. Kadın Voleybol Milli Takımımız Japonya’nın ev sahipliğinde 29 Eylül-20 Ekim 2018 tarihlerindeki Dünya Şampiyonası’nda boy gösterecek.

24 ülkenin katılacağı turnuvada "Filenin Sultanları" B Grubu’nda Çin, Bulgaristan, İtalya, Kanada ve Küba ile mücadele edecek. Ay-yıldızlıların Dünya Şampiyonası heyecanı, TRTSPOR ekranlarında yaşanacak.

Millilerin Macaristan, Çekya ve Polonya’nın ortaklaşa ev sahipliğindeki 2019 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki mücadelesinin de adresi yine TRTSPOR olacak. Turnuvada yarı final ve final maçlarına ise Türkiye ev sahipliği yapacak.

TRT’nin ekranlara taşıyacağı bir diğer büyük organizasyon da, Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası... Bu önemli organizasyonda "Potanın Perileri" de ter dökecek. Ay-Yıldızlılarımız, B Grubu’nda Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile tur mücadelesi verecek.

22-30 Eylül tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası, TRTSPOR'da sporseverlerle buluşacak.

Sıradaki Haber
"Eksikliklerimizi görme şansı yakalayacağız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz