Basketbol

Kenan Sipahi: Dışarısı hayalet şehir gibi

04 Nisan 2020 Cumartesi 21:04 - Son Güncelleme 04 Nisan 2020 Cumartesi 23:57

Real Betis forması giyen milli basketbolcu Kenan Sipahi, TRT SPOR'un konuğu oldu. Başarılı basketbolcu, koronavirüs salgını ile ilgili İspanya'da yaşananları değerlendirdi ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgınında çok sayıda kayıp veren İspanya'da karantinanın daha da süreceğini ifade eden Kenan Sipahi, "Koronavirüs salgını sporun önüne geçmiş görünüyor. Kolay kolay da düzelmeyecek gibi duruyor. Ancak herkes burada tüm liglerin yaz olsa bile oynanmasını istiyor. Bundan sonra nasıl olacağını hepimiz yazın göreceğiz" dedi.

Sipahi, İspanya'daki günlük hayatı anlatırken "Dışarısı hayalet şehir gibi. Hiç kimse sokaklarda yok. Bazen sağlık çalışanlarını ve ambulansları görebiliyorsunuz. Onun dışında sokaklarda kimse yok" ifadelerini kullandı.

Yeniden A Milli Basketbol Takımı'nın formasını giymek ve başarılı olmak istediğini kaydeden Kenan Sipahi, şöyle konuştu:

"Milli takım kadrosunda her zaman olmaya çalıştım. O formayı hak ederek terletmek istedim, Şu ana kadar Milli takım teknik ekiple hiçbir görüşmem olmadı. Zaman gösterecek. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda olduğu gibi o formayı tekrar giyerim."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Hidayet Türkoğlu'ndan TRT'ye teşekkür
Yükleniyor lütfen bekleyiniz