Basketbol

Cedi Osman TRT SPOR’a konuştu

18 Ocak 2020 Cumartesi 14:26 - Son Güncelleme 18 Ocak 2020 Cumartesi 14:44

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman, TRT SPOR’a özel açıklamalar yaptı.

NBA'deki temsilcilerimizden Cedi Osman, TRT SPOR mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Cleveland'daki 3. yılı olduğunu söyleyen Cedi, "4 yıllık yeni kontrata imza attım. Burayı evim olarak görüyorum artık" dedi.

Cleveland Cavaliers’ın hala genç bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Cedi, “Yeni gelen takım arkadaşlarımla beraber yavaş yavaş  uyum yakalamaya başladık. Takımdaki rolüm değişmesi sebebiyle bu sene benim için farklı geçiyor. Geçen seneki rolümle arada fark var ama bir şekilde adapte olmaya çalışıyorum. En iyi şekilde çalışmaya devam ediyorum. Kendi oyunumu geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah her şey iyi olacak” dedi.

Takım arkadaşı Kevin Love’ın kendisine attığı top ile ilgili sorulan soruya ise Cedi, “Bir pozisyonda yaşadığı üzüntü sonrası yaptığı bir hareketti. Herkes yaşayabiliyor böyle bir durumu, bazen biraz fazla sinirli olabiliyor. Çok önemli bir durum değildi. Kevin çok tecrübeli ve yaklaşık 12-13 senedir bu ligde oynayan All-Star bir oyuncumuz. Yaptığı hareketin ardından kendisi de çok pişman olduğunu söyledi ve özür diledi. Sonuç olarak o takımımızın lideri ve yıldızı. Her zaman onun arkasındayız” dedi.

LA Lakers’ın bu sezonki durumu hakkında düşüncelerini dile getiren Cedi, Anthony Davis'in gelmesiyle başladı her şey… Çok iddialı bir takım ve çok iyi transferler yaptılar. Danny Green ve Dwight Howard çok büyük katkı sağlıyorlar takıma" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
NBA'de Furkan Korkmaz'ın gecesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz