Basketbol

Nowitzki cep telefonlarından şikayetçi

10 Aralık 2019 Salı 10:52 - Son Güncelleme 10 Aralık 2019 Salı 11:47

Almanya Futbol Federasyonu'nun düzenlediği "Liderlik Semineri"nde konuşan eski NBA yıldızı Dirk Nowitzki, cep telefonlarından şikayet etti.

Adını basketbol tarihinin en iyileri arasına yazdıran Dirk Nowitzki başarısının sırlarını açıkladı.

Almanya Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Liderlik Seminerinde konuşma yapan yıldız isim, en önemli şeyin sağlıklı iletişim olduğunu söyledi.

Nowitzki "Bana 20 yılı aşkın kariyerimde neyi hatırladığımı soracak olsanız kesinlikle ailem ve çevremdekilerle kurduğum ilişkidir derdim" ifadelerini kullandı.

Günümüzle bir kıyaslama da yapan Alman efsane, cep telefonlarının insanlar arası iletişimi iyileştirmek yerine, olumsuza çevirdiğini de ifade etti.

"Aslında lider karakterli biri değildim" diyerek cümleye başlayan Nowitzki "Arkadaşlarımla kurduğum ilişki ve soyunma odası iletişimimiz başarıyı da getirdi. Şimdi soyunma odasına girdiğimizde herkes ilk iş olarak sosyal medyada kendisine bakıyor" dedi.

21 yıl boyunca Dallas Mavericks forması giyen Dirk Nowitzki, NBA'de aynı takımda en fazla oynayan oyuncu rekorunu elinde bulunduruyor.

2011 de yıllarını verdiği Dallas ile şampiyonluk yaşayan ve Nisan ayında emekliye ayrılan Alman yıldız, aynı zamanda NBA tarihinin de en çok sayı atan altıncı oyuncusu konumunda.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Cavaliers Celtics'e de direnemedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz