Basketbol

Ordu ilk kez kazandı

01 Şubat 2015 Pazar 15:43 - Son Güncelleme 01 Şubat 2015 Pazar 15:44

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Orduspor ilk deplasman galibiyetini aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Osmaniye Gençlik'i 79-56 mağlup eden Orduspor, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etti.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonki ilk deplasman galibiyetine imza attıklarını söyledi.

Sezon başından bu yana deplasmanda kazanamadıklarını ve sonunda şeytanın bacağını kırdıklarını belirten Durur, "Bizim adımıza çok önemli bir galibiyet oldu. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı ve maçı kazanmasını bildi" dedi.

Galibiyeti her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'e hediye ettiklerini dile getiren Durur, "Hedefimiz, bundan sonra en az iki galibiyet daha alarak play-off'u kovalamak olacak" diye konuştu.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını belirten Durur, "Ligin ikinci yarısına da iyi başladık. Bu galibiyetle 6. galibiyetimize de ulaşmayı başardık. Topladığımız 20 puanla 10'ncu sırada yer aldık. 5. sıradaki takımla aramızdaki puan farkı ise sadece bir. Önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlere çok iyi yerlere gelebiliriz" ifadesini kullandı.

Durur, gelecek hafta Galatasaray Odeabank ile karşılaşacaklarını, bu maçın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Beşiktaş hükmen galibiyet bekliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz