Basketbol

Nesine.com Eskişehir Basket'te transfer

21 Temmuz 2017 Cuma 16:52 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2017 Cuma 16:55

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımlarından Nesine.com Eskişehir Basket, Dorukhan Engindeniz, Berkay Candan, Doğan Şenli ve Caner Erdeniz'i renklerine kattı.

Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, bir otelde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, takımın bu yıl Süper Lig'de mücadele edeceğini anımsatarak, 2017-2018 sezonunun ilk imzalarını attıklarını kaydetti.

Siyah-kırmızılı takımın kadrosunu güçlendirdiğini anlatan Özeçoğlu, "Çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz bu sezon play-off'lara kalmak. İlk sene ligde tutunmak önemli ama bizim hedefimiz büyük. Ligi ilk 8 içinde bitirmeyi arzuluyoruz." diye konuştu.

Takımın yeni menajeri Özgün Önver de Süper Lig'de kendilerini zorlu bir maratonun beklediğine değinerek, hem yerli hem de yabancı transferde nokta atışlar yaptıklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından yeni transferler Dorukhan Engindeniz, Berkay Candan, Doğan Şenli ve Caner Erdeniz ile sözleşme imzalandı. Ayrıca, Buğrahan Tuncer, Yunus Emre Sonsırma ve Mehmet Alemdaroğlu'nun da sözleşmeleri birer yıl uzatıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz