Basketbol

Anadolu Efes üzgün

28 Şubat 2015 Cumartesi 12:58 - Son Güncelleme 28 Şubat 2015 Cumartesi 13:02

"Kazanma noktasına geldiğimiz maçı son anda basit hatalar nedeniyle kaybettik."

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu 8. hafta maçında İspanya'nın Laboral Kutxa ekibine 87-84 yenilen Anadolu Efes'te genel menajer Engin Özerhun, son bölümdeki basit hatalar nedeniyle karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

AA'ya açıklamada bulunan Özerhun, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kazanmamız halinde galibiyetin ötesinde anlam taşıyacak bir maçtı. Galibiyet ilk dörtteki yerimizi sağlamlaştırmak açısından büyük önem taşıyordu. Rakibimiz için de önemli bir maçtı. Onlar da ilk dörtte yer almak hedefindeler. İyi başlayamadık ve ilk yarıyı farklı bir şekilde geride kapattık. İkinci yarı iyi oynadık, toparlandık. Kazanma noktasına da geldik ama son anda basit denebilecek hatalar nedeniyle kaybettik. Laboral Kutxa ile şimdi aynı puana sahibiz. Ancak tek tesellimiz ilk maçta elde ettiğimiz 5 sayı avantajını kaybetmemek oldu."

Grupta zor maçlar oynayacaklarını anlatan Özerhun, "Artık kolay maç yok. Özellikle mart ayında üç tane zor deplasmana çıkacağız. Bulunduğumuz sırayı kaybetmemek için bu maçlarda elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz