Basketbol

F.Bahçe Ülker, İstanbul'da!

21 Nisan 2015 Salı 13:49 - Son Güncelleme 21 Nisan 2015 Salı 15:35

F.Bahçe Ülker kafilesi İstanbul'da taraftarlar tarafından karşılandı.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, İstanbul'a geldi.

İsrail'de Maccabi Electra'yı 75-74 yenerek çeyrek final serisinde durumu 3-0'a getirip adını son dörde yazdıran ve Tel Aviv'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen kafileyi Fenerbahçe Kulübü'nün asbaşkanlarından Ömer Temelli, Turhan Şahin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Haker, Selim Kosif ile futbol takımının idari menajeri Hasan Çetinkaya çiçeklerle karşıladı.

Bir grup sarı-laciverli taraftar da havalimanına gelerek, takıma coşkulu bir şekilde tezahürat yaptı. Oyunculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların ilgi odağında ise Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic vardı. Havalimanından ayrılana kadar Sırp başantrenöre tezahüratlar yapan taraftarlar, Obradovic'i omuzlara aldı.

Obradovic: "Mutluyuz"

Sarı-lacivertli takımın başantenörü Obradovic, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Dörtlü Final'e kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Obradovic, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, "Dörtlü Final'e kaldığımız için mutluyuz ve ilk önce oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bütün kulüp çalışanları, başkanımız, sponsorlarımız ve en önemlisi de taraftarlarımız, ilk günden beri dünyanın neresine gidersek gidelim hep yanımızdalar. Umarım bundan sonra da yanımızda olacaklar" diye konuştu.

Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu aktaran Obradovic, "Oyuncuları biraz dinlendireceğiz. Sonra çok sıkı bir çalışma temposu var. Türkiye Ligi de devam ediyor. Tek yol çalışmak. Buraya gelip bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kupayı konuşmak için erken. 20 günümüz var ve en iyi şekilde çalışacağız. Takım içinde çok iyi bir ilişki ve kimya var. Bu da sahaya yansıyor" ifadelerini kullandı.

Obradovic, bir diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes'in çeyrek final serisinde Real Madrid karşısında 2-0 geride olmasına rağmen Dörtlü Final için ciddi bir şansının olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan ise yıllardır bu başarı için çalıştıklarını aktararak, "Müthiş bir birliktelik yakalandı ve bu başarıyı aldık. Daha iyisini yapmak için devam edeceğiz. Sezon başından beri burayı hak ettiğimizi gösterdik. Kimseden de çekinmiyoruz. İnşallah rakibimiz Anadolu Efes olur" diye konuştu.

 

-Oyuncular mutlu

Sarı-lacivertli basketbolcular Oğuz Savaş, Semih Erden ve Kenan Sipahi, mutlu olduklarını söyledi.

Oğuz, tarihi bir başarı elde ettikleri için gururlu olduklarını aktararak, "Hak ettiğimizi aldık. Dörtlü Final'de herkesin şansı eşit. Elimizden geleni yapıp, mutluluğu daha da katlamak istiyoruz" diye konuştu.

Semih Erden de mutlu olduklarını anlatarak, "Gerçekten bu başarıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. Sezon başından beri bunun için çalıştık. Sözümüzü tuttuk" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertlilerin genç oyun kurucusu Kenan ise çok güzel bir duygu yaşadıklarını ve daha da başarılı olmak için çalışacaklarını kaydetti.

Daha sonra basketbolcular takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı. Obradovic ise ayrı bir araçla havalimanından çıkış yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz