Basketbol

G.Saray maçında olay

21 Kasım 2014 Cuma 20:36 - Son Güncelleme 21 Kasım 2014 Cuma 20:40

Galatasaray-Kızılyıldız Telekom maçı öncesi taraftar gerginliği...

Galatasaray Liv Hospital'ın, THY Avrupa Ligi D Grubu'nda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımı ile oynadığı maç öncesi, konuk ekibin taraftarları salonun dışında olay çıkardı.

Alınan bilgiye göre, Sırp takımın yetkilileri taraftarı için Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele öncesinde Galatasaray Kulübü'nden 50 bilet talep etti.

Sarı-kırmızılı kulüp, gelebilecek ekstra talepleri de göz önüne alarak, Sırp kulübüne 70 kişilik bilet ayırdı. Ancak Kızılyıldız Telekom'un yetkilileri gün içinde 200 bilet daha istedi. Bu talebe ise güvenlik önlemi alınmadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt verildi.

Buna rağmen karşılaşma için Sırbistan'dan yaklaşık 400 kişilik taraftar grubu İstanbul'a geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu önüne gelen ve alkollü oldukları belirtilen konuk takımın taraftarları, Galatasaray taraftarlarına kemer ve sopalarla saldırarak, meşale ve taş attı.

Sarı-kırmızılı taraftarların da karşılık vermesi üzerine iki grup arasında gerginlik yaşandı. Araya giren ve Sırp taraftarları salon çevresinden uzaklaştıran emniyet güçleri, olayları büyümeden engelledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz