Basketbol

Sarıca'dan Panathinaikos açıklaması

25 Kasım 2015 Çarşamba 12:09 - Son Güncelleme 25 Kasım 2015 Çarşamba 10:14

"Panathinaikos'u yenerek puan tablosunda rakibimizin üzerine çıkmak istiyoruz."

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda 27 Kasım Cuma günü Panathinaikos'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Hedef olarak koyduğumuz Panathinaikos maçını kendi taraftarımızın önünde kazanarak puan tablosunda rakibimizin üzerine çıkmak istiyoruz" dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi'nde çok önemli bir maça çıkacaklarını ve müsabakayı gruptan çıkma yolunda mutlaka kazanmaları gerektiğini bildirdi.

Her takımın dönem dönem zor ve sıkıntılı zamanları olabileceğini belirten Sarıca, şunları kaydetti:

"Önemli olan bu durumda ayakta durabilmek ve hedef maçları kazanabilmek. Bu bakımdan da hedef olarak koyduğumuz Panathinaikos maçını kendi taraftarımızın önünde kazanarak puan tablosunda rakibimizin üzerine çıkmak istiyoruz. Ondan sonra oynayacağımız iki deplasman maçı var. Zor karşılaşmalar ancak iyi durumdayken kazanabileceğimiz maçlar olacak. Panathinaikos maçımızı kendi evimizde olmasına karşın çok zor geçecek. Rakibimiz de sıkıntılı ve kazanmak isteyecekler. Bütün konsantremizi ve gücümüzü saha koyup kazanmaktan başka düşüncemiz yok."

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı bulunan Can Altıntığ'ın tedavisine devam ediliyor.

Öte yandan Karşıyaka Arena'da 27 Kasım Cuma saat 19.45'te başlayacak Pınar Karşıyaka-Panathinaikos maçının biletlerinin satışına başlanıyor. Biletler tam 80, öğrenci 50 liradan satılacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz