Basketbol

Fenerbahçe Ülker Hırvatistan'a gitti

17 Eylül 2014 Çarşamba 23:31 - Son Güncelleme 17 Eylül 2014 Çarşamba 23:33

Sarı-lacivertli takım Zadar'da turnuvaya katılacak.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker, yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel bir turnuvaya katılmak üzere Hırvatistan'a gitti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Ülker'in, yarın başlayacak ve Galatasaray Liv Hospital ile Darüşşafaka Doğuş'un da yer alacağı özel turnuva için Hırvatistan'ın Zagreb şehrine gittiği kaydedildi. Sarı-lacivertli ekibin, bu şehirden de turnuvanın oynanacağı Zadar kentine karayoluyla gideceği ifade edildi.

Fenerbahçe Ülker'in kadrosunda FIBA Dünya Kupası'nda final oynayan Sırbistan takımında yer alan Nemanja Bjelica ve Bogdan Bogdanovic'in dışında bütün basketbolcuların yer aldığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ricky Hickman, Kenan Sipahi, Berk Uğurlu, Can Altıntığ, Melih Mahmutoğlu, Andrew Goudelock, Serhat Çetin, Emir Preldzic, İzzet Türkyılmaz, Ömer Faruk Yurtseven, Jan Vesely, Semih Erden, Luka Zoric, Oğuz Savaş.

Sarı-lacivertli takım, turnuvada A Grubu'nda Darüşşafaka Doğuş ve Zadar takımalarıyla karşılaşacak. İlk maçını yarın ev sahibi Zadar ile oynayacak Fenerbahçe Ülker, son karşılaşmasında ise Darüşşafaka Doğuş ile 20 Eylül Cumartesi günü mücadele edecek.

Turnuvada A Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, Hırvatistan'dan Cedevita Zagrep ve Almanya'dan Alba Berlin yer alıyor. Özel turnuvanın beşincilik, üçüncülük ve final maçı 21 Eylül Pazar günü oynanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz