Basketbol

''Finale kalırsak...''

24 Mayıs 2015 Pazar 13:11 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 13:19

Trabzonspor Medical Park başkanı Hopikoğlu açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final 2. maçında Darüşşafaka Doğuş'u 78-71 yenip, seriyi 2-0'a getiren ve yarı finale yükselen Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, finale kalmaları halinde kimsenin şaşırmaması gerektiğini bildirdi.

Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncularının bu sezon büyük bir mücadele örneği ortaya koyduğunu belirterek, "Finali de görürsek kimse şaşırmasın" ifadesini kullandı.

Sıkıntılı başlayan sezonun, son dört ayda adeta bir "Külkedisi Masalı"na dönüştüğünü kaydeden Hopikoğlu, şöyle devam etti:

"Kapasitesine sonuna kadar inandığımız oyuncularımız, antrenör Nenad Markovic ve ekibinin elinde müthiş bir başarı öyküsünü yazmayı başardı. Bütçesi bizden kat kat fazla olan, ligin çok değerli ekibi Darüşşafaka Doğuş'u 2-0'la geçerek tarih üstüne tarih yazdı. Şimdi Anadolu Efes-Türk Telekom eşleşmesinden gelecek rakibimizi bekleyeceğiz. Başka kulüpler sponsor bulamazken, bize hem maddi destek verip, hem de hemen hemen her maç tribündeki yerini alarak, manevi olarak da takıma varlığını hissettiren sayın Muharrem Usta'ya şükranlarımızı sunuyoruz."

Yönetim, teknik heyet, idari kadro ve taraftarlarla bir kez daha kenetlenerek, play-off finaline ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Hopikoğlu, bu başarılarını camialarına ve tüm Trabzonlulara armağan ettiklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz