Basketbol

Galatasaray imzayı attırdı

29 Ağustos 2014 Cuma 15:34 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2014 Cuma 15:39

Galatasaray, Nolan Smith ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, yeni transferi Nolan Smith ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Smith, Ulus'taki Liv Hospital'da Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı törende kendisini bir yıllığına sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Galatasaray Kulübü'nün bir parçası olduğu için heyecan duyduğunu belirten ABD'li oyuncu, törende yaptığı konuşmada, sarı-kırmızılı formayla şampiyonluklar yaşamak istediğini belirterek, "Bizi destekleyen taraftarımızla sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı olmak istiyoruz. Duke, kolejin en iyi seyircisine sahipti, Galatasaray da Avrupa'nın. Büyük hedeflerle geldim. THY Avrupa Ligi şampiyonluğu istiyorum" ifadelerini kullandı.

Carlos Arroyo, Ender Arslan ve Nolan Smith üçlüsüyle, oyun kurucu pozisyonunda ciddi bir güç oluşturduklarını anlatan Özyer ise "Koçumuz zaman zaman çift oyun kurucu ile de oynamak istiyor. Smith, Avrupa Ligi'ne ilk kez adım atacak. Başta biraz zorlanabilir ama çok tecrübeli iki oyun kurucuyla bir arada olacağından, burada kademe atlayacak ve bizde alacağı eğitimle Avrupa Ligi'nin önemli oyun kurucularından birisi olacaktır. Ataman ve ekibi uzun süren analizler sonunda onu kadroya dahil etmek istediler" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Özyer, "Sözleşme imzaladığımız bazı oyuncular var. Sözleşmelerinde ufak tefek pürüzler olan oyuncular var. Transferlerimizi resmi internet sitemizden, televizyon kanalımızdan ve sosyal medyadan duyuruyoruz. Duyurmadığımız birkaç isim daha var. Uzun bölgesinde de Nathan Jawai ile uzlaşmak üzereyiz. O da bitince duruma bakacağız. Bütçemizi kontrol edeceğiz, başka oyuncuya ihtiyacımız var mı, bunları gözden geçireceğiz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz