Basketbol

P.Karşıyaka rakibini bekliyor

03 Mayıs 2015 Pazar 13:25 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2015 Pazar 13:29

Ankara deplasmanından mağlubiyetle dönen Karşıyaka rakibini bekliyor.

Türkiye Basketbol Ligi'nde daha önce normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantileyen Pınar Karşıyaka, Rönesans TED Ankara Kolejliler deplasmanından mağlubiyetle döndü.

Ankara'da rakibine 94-92 yenilen Pınar Karşıyaka bu sezon 11. mağlubiyetini aldı. Normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantileyen Pınar Karşıyaka, son hafta Uşak Sportif'i konuk edecek.

Play-off çeyrek finalinde ligi 5. sırada bitirecek ekiple karşılaşacak Pınar Karşıyaka, 2 galibiyete ulaşacak takımın yarı finale çıkacağı seride ilk maçı İzmir'de, rövanş karşılaşmasını ise deplasmanda oynayacak. Gerekirse üçüncü müsabaka ise İzmir'de yapılacak.

Pınar Karşıyaka yarı finale çıkması halinde ligi lider bitirecek ekiple 8. tamamlayacak takımın eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

Öte yandan 2015-2016 sezonu için THY Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası için ön başvuruları başlatan "Euroleague" yönetimi Pınar Karşıyaka'ya da davet yazısı gönderdi. 15 Mayıs'ta tamamlanacak başvuruların ardından 8 Haziran'da kupalarda mücadele edecek ekipler Barcelona'da belirlenecek.

Etiketler : Pınar Karşıyaka
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz