Basketbol

Royal Halı Gaziantep'te hedef şaşmadı

03 Aralık 2014 Çarşamba 12:57 - Son Güncelleme 03 Aralık 2014 Çarşamba 13:02

Royal Halı Gaziantep, play-off hedeflerinden kopmak istemiyor.

Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, play-off hedeflerinden kopmak istemiyor.

Kulübün genel menajeri Boray Dai, yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını ancak son haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

Ancak herşeye rağmen ligde hedefleri olan önemli takımlardan birisi olduklarını ifade eden Dai, lig öncesinde play-off'lara kalma yönünde hedef koyduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

Bu hafta deplasmanda Galatasaray Liv Hospital ile karşılaşacaklarını hatırlatan Dai, şöyle konuştu:

"Play-off hedeflerimizden şaşmış değiliz. Bu yüzden artık rakibin kim olduğuna bakmaksızın her maçı kazanma arzusuyla oynamalıyız. Bu anlamda hafta sonu zorlu bir maç bizi bekliyor. Deplasmanda Galatasaray ekibiyle yapacağımız maç her iki ekip içinde zorlu geçecek. Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacak maçta gülen taraf olmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz."

Jaka Lakovic transferi

Dün gerçekleştirilen Sloven sporcu Jaka Lakovic transferine de değinen Dai, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın önemli isimlerinden birini transfer ettik. Lakovic, bugüne kadar yaptıklarıyla kendini ispatlamış bir oyuncu ve Türkiye'deki ligi de tanıyor. Eminim takıma katkı sağlayacak. Lakovic, bizim için ayrıca önemli bir oyuncu haline gelecek. Çünkü bu Lakovic'in oynadığı pozisyonda Earl Calloway oynuyordu ve dolayısıyla zaman zaman yalnız kalabiliyordu, çok fazla dinlendiremiyorduk. Lakovic'in takıma katılmasıyla oyun kurucu pozisyonuna tecrübeli bir isim daha katmış olduk."

Dai, Lakovic'in Galatasaray Liv Hospital maçındaki kadroya dahil edilebilmesi için çalışmaların sürdüğüne işaret etti.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz