Diğer Sporlar

6. Fetih Kupası başlıyor

26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:05 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:09

Okçular Vakfı tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmaları öncesinde okçular, İstanbul'un farklı meydanlarında gösteriler yaptı.

Okçular Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Fetih Kupası öncesinde "Okçular Meydana Çıktı" sloganıyla yeniçeri elbiseleri giyen okçular, İstanbul'un en önemli meydanlarında çeşitli gösteriler gerçekleştirdi.

Işıklı okları, geleneksel yeniçeri kıyafetleri ile Taksim Meydanı'nda canlı heykel performansı sergileyen okçular, vatandaşlardan ilgi gördü.

Vatandaşlar, metro hatlarında yolculuk yapan okçularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilecek Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmaları öncesinde düzenlenen etkinliklerle dünyanın en eski sporlarından biri olan okçuluğun sevdirilmesi amaçlanıyor.

Okçular Vakfı'nın gerçekleştireceği sokak etkinlikleriyle İstanbul halkı okçulukta ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcuları görme imkanı da bulacak.

Fetih Kupası'nda 55 ülkeden 500 okçu yarışacak

27-29 Mayıs'ta gerçekleşecek Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarında, 55 ülkeden dünyanın en iyi 500 okçusu birincilik için yarışacak.

Fetih Kupasında, okçular "olimpik ve geleneksel okçular", "olimpik yay ve makaralı yay", "büyükler bay-bayan" kategorilerinde kürsüye çıkmak için ter dökecek.

Sıradaki Haber
Yeşim Bostan'dan altın madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz