Diğer Sporlar

Bakan Bak'tan milli sporculara tebrik

04 Mart 2018 Pazar 21:59 - Son Güncelleme 04 Mart 2018 Pazar 23:33

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Uluslararası Özel Sporcular Spor Federasyonu (INAS) tarafından düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 7 madalya kazanan milli sporcuları kutladı.

Bakan Bak, yayımladığı tebrik mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya kazanan ve kadınlarda takım halinde 3'üncülüğü elde eden milli sporcularımızı kutluyorum. Milli sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Sporcularımızın kazandıkları madalyaları, Afrin’de vatan savunması için kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize adamaları bizleri ayrıca gururlandırdı. Başarılarda emeği geçen sporculara, onları yetiştiren ailelerine ve antrenörlerine ülkem adına teşekkür ediyorum. Nice büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yıldız kadınlar kılıç kategorisinde Avrupa şampiyonu olan milli eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ’ı da tebrik etti.

Bakan Bak, yayımladığı tebrik mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa Yıldızlar ve Gençler Eskrim Şampiyonası'nda, yıldız kadınlar kılıç kategorisinde şampiyon olan Deniz Selin Ünlüdağ’ı bu tarihi başarısından dolayı kutluyorum. Milli sporcumuzun başarısı bizleri gururlandırdı. Eskrimde son dönemde elde edilen böylesi başarıların gelecekte alınacak madalyaların habercisi olacağına inanıyorum. Genç sporcumuzu yetiştiren bu günlere getiren ailesini ve antrenörlerini de tebrik ediyorum."

Sıradaki Haber
INAS'ta Milli Takım dünya üçüncüsü oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz