Diğer Sporlar

Üsküdar Belediyesi yetenek avında

26 Şubat 2015 Perşembe 00:27 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 00:41

150 öğrenci,yetenekleri doğrultusunda Üsküdar Belediyespor altyapısına alınacak.

Üsküdar Belediyesi'nce "Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi" kapsamında düzenlenen "Üsküdar En'lerini Arıyor" atletizm yarışlarının finalleri yapıldı.

Çamlıca Spor Okulu'nda, 445 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışlarda, durarak uzun atlama, 30 metre sürat koşusu, sağlık topu ile atış, dikey sıçrama ve bayrak yarışı kategorilerinde dereceye giren 150 öğrenci, madalyayla ödüllendirildi.

Öğrenciler, yetenekleri doğrultusunda Üsküdar Belediyespor Kulübü altyapısında eğitim almak üzere gerekli branşlara yerleştirilecek.

Yarışları izleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçe olarak başarıdan başarıya koştuklarını belirterek, "Adeta madalyaları topluyoruz. Daha şubat ayı başında büyük bayanlar atletizm kros takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu. Hemen ardından Genç bayanlar hentbol takımımız, Türkiye Şampiyonu oldu. Tekvandoda, karatede, judoda şampiyonluklar elde ettik" dedi.

Üsküdar'da bulunan okullardaki 67 bin öğrenci arasında yapılan müsabakaların finalinde 445 öğrencinin yarıştığını aktaran Türkmen, "Bugün de şampiyonlarımızı belirledik. Gerçekten de çocuklarımızın bu sporla ilgili heyecanları, mutlulukları, neşeleri, bu gözlerindeki parıltılar bizi çok mutlu ediyor. Çocukları bu yaşta sporun herhangi bir branşı ile meşgul edebilirsek, ilgi ve alakalarını artırabilirsek çok iyi bir başarı gelecek demektir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Atletizmde 13 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz