Diğer Sporlar

Yasmani Copello Elmas Lig'de 3. oldu

06 Temmuz 2018 Cuma 10:04 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2018 Perşembe 17:54

Atletizmde 14 etaptan oluşan Elmas Ligi'nin sekizinci etabı düzenlendi. İsviçre'nin Lozan kentinin ev sahipliği yaptığı mücadelede Milli Atlet Yasmani Copello 400 metre engellide üçüncü oldu.

Atletizm rünyası, Elmas Ligi serisinin sekizinci ayağında bir araya geld. İsviçre’nin Lozan kentinde yapılan yarışlarda sporcular, bir çok disiplinde kıyasıya mücadele etti.

Erkekler 400 metre engelli yarışında Katarlı Abderrahman Samba birinci olurken Norveçli Karsten Warholm da en iyi ikinci zamana imza attı. 31 yaşındaki Milli Atlet Yasmani Capello ise podyumun üçüncü basamağında yer buldu.

Kadınlar 100 metrede Fil Dişi Sahilinden Marie- Josee Ta Lou, 10,90 saniyelik derecesiyle mücadeleyi ilk sırada bitirdi.

Olimpiyat madalyası bulunan Jamaikalı Elanie Thompson ikinci Birleşik Amerikalı Jenna Pardini ise üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler 5 bin metre yarışında Bahreynli atlet Birhanı Balew zirvede yer aldı. Poydumu ise Etiyopyalı atletler tamamladı..

Barega Selemeon ikinci, Hadi Abadi ise üçüncü oldu.

Kadınlar Sırıkla Atlamada ise Yunan Katerina Stafinidi 4 metre 82 santimetre ile ilk sırada yer aldı ve bu sonuçla sezonun en iyi derecesine imza attı.

Erkekler uzun atlamada Birleşik Amerikalı Christian Taylor, 17 metre 62 santimetre atlayarak birinci oldu. 

Sıradaki Haber
Milli atletler Macaristan'da yarışacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz