Diğer Sporlar

Kemer- Antalya etabında zafer Lonardi'nin

21 Şubat 2020 Cuma 17:16 - Son Güncelleme 21 Şubat 2020 Cuma 17:19

Tour of Antalya'nın 165.3 kilometrelik Kemer- Antalya etabını Bardiani CSF Fazione Takımı'ndan Giovanni Lonardi, 4 saat 16 dakika 58 saniye ile kazandı.

23 ülkeden 29 takım ve 172 bisikletçinin katıldığı Tour Of Antalya'nın ikinci günü saat 11:30'da Kemer Saat Kulesi'nin önünden Kemer Kaymakamı Murteza Dayanç ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun verdiği neutral startla başladı. Bisikletçilerin Akdeniz Caddesi'ni takip ederek Çamyuva istikametine geldiği yarışta gerçek start bu noktadan verildi. Kemer'den Olimpos'a tırmanan bisikletçiler, daha sonra Idryos, Phaselis Antik kenti, Olimpos Antik kenti, Chimera, Adrasan, Üç Adalar ve Göynük Kanyonu'nu takip eden parkurda pedal bastı.

Yoğun yağışa rağmen sporcuların zorlandığı etapta finişi ilk geçen bisikletçi Bardiani CSF Fazione Takımı'ndan Giovanni Lonardi oldu ve Genel Ferdi Klasman birincisi olarak Magenta renkli mayonun yeni sahibi oldu. İkinciliği aynı zaman ve tekerlek farkı ile Alpecin Fenix Takımından Gianni Vermeersch, üçüncülüğü Sport Vlaanderan Baloise Takımı'ndan Kenneth Van Rooy elde etti.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Tour of Antalya'da ilk etabın galibi Mihkel Raim
Yükleniyor lütfen bekleyiniz