Diğer Sporlar

Kick boksta çıta yükseltiliyor

20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:08 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:13

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, gelecek ile ilgili konuştu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, "Önümüzdeki ilk dünya ve Avrupa şampiyonasında altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanarak çıtamızı yükseltmek istiyoruz" dedi.

Kick Boks Federasyonu Başkanlığı'nın 2014 faaliyet programı kapsamında, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda 15 Ağustos'ta başlayan Kick Boks Türkiye Şampiyonası sürüyor. Şampiyonaya büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler ferdi kategorilerinde 81 ilden yaklaşık 3 bin sporcu katılıyor.

Şampiyonası için Ordu'da bulunan Kayıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayında İtalya'da Gençler Dünya Şampiyonası, ekim ayında ise Büyükler Avrupa Şampiyonası'nın düzenleneceğini belirterek, "İki şampiyona öncesi hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor" diye konuştu.

Ordu'da devam Türkiye şampiyonasında milli takım kadrosunun yavaş yavaş şekillendiğine işaret eden Kayıcı, şöyle devam etti:

"Hedefimiz de daha önce yapmış olduğumuz gibi gerek dünyada gerekse Avrupa'da nasıl sıralamada ilk 3'te isek aynı yerimizi korumak. Hatta biraz daha üzerine çıkmak için elimizden geleni yapmak. Eylül ayındaki İtalya'da Gençler Dünya Şampiyonası öncesi Niğde'de kamp yapacak sporcularımız. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum."

Dünya ve Avrupa şampiyonasında hedeflerinin yüksek olduğunu anlatan Kayıcı, şunları kaydetti:

"Biz Kick Boks Federasyonu olarak hedeflerimizi her yıl biraz daha yüksek tutmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki ilk dünya ve Avrupa şampiyonasında altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanarak çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Bunları başaracak sporculara sahibiz. Özellikle devam etmekte olan Türkiye şampiyonasında başarılı sporcular göze çarptı. Hepsinden umudumuz var. İnşallah hedeflediğimiz madalya sayısına ulaşırız." 

Sıradaki Haber
VİDEO | Muhammed Ali'nin eldivenlerine 388 bin dolar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz