Diğer Sporlar

Akçaabat Tütünspor gelecekten umutlu!

13 Ekim 2015 Salı 14:06 - Son Güncelleme 13 Ekim 2015 Salı 14:14

Antrenörü Seis: Mağlubiyete üzüldük ama bu yenilgiye takılıp kalmayacağız.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'a 43-29 yenilen Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, ligin yeni ekibi olarak daha çok kümede kalma mücadelesi verecek takımlarla yapacakları maçlara odaklanacaklarını söyledi.

Seis, Nilüfer Belediyespor karşılaşmasının kendileri için zor bir maç olduğunu belirterek, "Karşılaşmanın ilk yarısı istediğimiz gibi olmadı. Düşündüğümüz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarıda daha derli toplu oyunumuz, ilk yarıdaki farkı kapatmaya yetmedi" dedi.

Nilüfer Belediyespor mağlubiyetine üzüldüklerini ama bu yenilgiye takılıp kalmayacaklarını ifade eden Seis, kümede kalma mücadelesi verecek takımlarla yapacakları maçlara odaklanacaklarını, diğer rakiplerden alınan puanları kar sayacaklarını dile getirdi.

Seis, sakat oyuncuların yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini de kaydederek, "Kadromuzda yer alan Barış ve Ferdi'nin olmayışı gücümüzü azalttı. İki oyuncumuzun da yokluğu bizi olumsuz etkiledi. Aramıza katıldıklarında daha çok güçleneceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Beşiktaş Mogaz ilk galibiyet peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz