Diğer Sporlar

"Ankara Hentbol İhtisas maçı kolay geçecek"

26 Kasım 2015 Perşembe 13:31 - Son Güncelleme 26 Kasım 2015 Perşembe 11:34

Amasya Taşova YİBO'da Günal, Ankara Hentbol İhtisas maçıyla ilgili konuştu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'da, antrenör Hakan Günal, hafta sonu karşılaşacakları Ankara Hentbol İhtisas maçında istediklerini yapabilmeleri halinde Akçaabat Tütünspor ve Nilüfer Belediyespor maçlarını daha rahat hazırlanabileceklerini söyledi.

Günal, bu sezon yaptıkları 9 maçta 4 beraberlik aldıklarını, ligin en fazla berabere kalan takımı konumunda bulunduklarını belirtti.

Son olarak Antalyaspor ile deplasmanda berabere kaldıklarını dile getiren Günal, "Antalyaspor, ligin başında galibiyetler aldıktan sonra düşüşe geçti. Düşüşten çıkmak için bizim maçı çıkış olarak görüyorlardı. Bunun için maça bir hayli sert başladılar. Özellikle rakip takımın kalecisi inanılmaz performans gösterdi" dedi.

Bu maçı rahat kazanmaları gerektiğini düşündüğünü ifade eden Günal, şöyle devam etti:

"Artık bu maç geride kaldı, hafta sonu sahamızda oynayacağımız Ankara Hentbol İhtisas maçını düşünüyoruz. Bu maç, kolay bir maç olarak görünüyor. Çünkü henüz ligde galibiyetleri yok. Ankara ekibi, genç oyunculardan oluşuyor. Bu maç, bizim için diğer maçlara hazırlık anlamında da geçecek. Bu maçta istediklerimizi yapabilirsek, Akçaabat Tütünspor ve Nilüfer Belediyespor maçlarına daha rahat hazırlanabiliriz diye düşünüyorum."

Günal, takımlarının 12 oyuncudan oluştuğunu bildirerek, sakat olan Artem Vişnevski ile izinli Enis Kahya'nın Ankara Hentbol İhtisas maçında oynayamayacağını kaydetti. Günal, sakatlığı geçen ve geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Ömer Faruk Güldal'ın ise maçta yerini alabileceğini dile getirdi.

Sıradaki Haber
Beşiktaş Mogaz Avrupa sınavında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz