Diğer Sporlar

Ardeşen Gençlik 4. turu evinde oynayacak

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:11 - Son Güncelleme 26 Ocak 2015 Pazartesi 17:13

Temsilcimiz, Avrupa Challenge Kupası'nda Hırvat ekibiyle karşılaşacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda Hırvatistan'ın RK Zelina takımıyla 4'üncü tur karşılaşmalarının her ikisini de Rize'de oynayacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, AA'ya yaptığı açıklamada, Avrupa'da mücadeleye 3'üncü turdan başladıklarını belirterek, ikisini de Rize'de oynadıkları karşılaşmada Polonya'nın Energa AZS Koszalin takımını eleyerek üst tura kaldıklarını hatırlattı.

Bu sezon hedeflerinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Oğuz, "Avrupa Challenge Kupası'nda geçen sezondan tecrübeliyiz. Bu bilinçle mücadele ediyoruz. Özellikle seyircimiz bizi bir adım yukarı taşıyor. Seyircimizin gücüne güvenerek Hırvatistan'ın RZ Zelina takımı yetkilileriyle maçların Ardeşen'de oynanması için görüşme gerçekleştirdik ve Avrupa Hentbol Federasyonuna müracaat ettik. Her iki karşılaşmanın da Ardeşen'de oynanması karara bağlandı" diye konuştu.

Oğuz, bu karşılaşmaların 14-15 Şubat tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanacağını söyledi.

Avrupa kupası maçlarının büyük bir önem taşıdığını belirten Oğuz, "Polonya temsilcisi ile üçüncü turda oynadığımız karşılaşmada maç başına yaklaşık 3 bin 500 seyirciye oynadık. Bu turda da daha yüksek taraftar grubuna oynamak istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Hentbolda 'Yenimahalle' rüzgarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz