Diğer Sporlar

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nin eşiğinde

02 Eylül 2014 Salı 21:42 - Son Güncelleme 02 Eylül 2014 Salı 22:33

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nda hedef Şampiyonlar Ligi'ne katılmak...

Hentbolde Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3. grupta yer alan ve 6 Eylül Cumartesi günü Norveç'in Haslum HK takımıyla deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş Mogaz, gruplara kalmayı hedefliyor.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın antrenörü Müfit Arın, hedeflerinin her zaman ilkleri başarmak olduğunu belirterek, "İlk maçı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Beşiktaş'ın adını Avrupa'da gururla duyurmak istediklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Zor bir takım ile oynayacağız. Koşan, mücadele eden bir rakip ile mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Maç eksikleri bulunduğunu vurgulayan Arın, şunları söyledi:

"Doboj'da turnuvaya katıldık ama 8-10 maç oynamamız sezon öncesi hazırlık açısından çok daha iyi olurdu. Şu an takımımızda David Rasic dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor. Ramazan, ufak bir sakatlıktan çıktı, maç eksiği var ama takımdaki yerini alacak. Yeni bir takım oluşturduk. Kalemizden dağıttığımız toplarla maçın son anına kadar savunmada ve hücumda etkili olmak ve maçı kazanmak istiyoruz."

Sıradaki Haber
Milan, Amasya'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz