Diğer Sporlar

Hentbolda rakipler belli oldu

22 Temmuz 2014 Salı 18:12 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2014 Salı 18:17

EHF ve Challenge Kupası'nda kuralar çekildi.

Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek hentbol takımlarının rakipleri belli oldu.

Avrupa Hentbol Federasyonu'nun (EHF) Viyana'daki merkezinde düzenlenen kura çekimin ardından Erkekler EHF Kupası'nda mücadele edecek Bursa Nilüfer Belediyesi, 1. eleme turunda Slovakya'nın HC Sporta Hlohovec takımıyla eşleşti. Bursa ekibi, ilk maçını 6-7 Eylül, rövanşını ise 13-14 Eylül tarihlerinde oynayacak.

Erkekler Challenge Kupası'nda yer alacak takımlardan Ankara İl Özel İdare, Hollanda'dan Red Boys Differdange'nin, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor da Ukrayna'dan TR Zaporozhye'nin rakibi oldu. Erkekler Challenge Kupası'nda maçlar 22-23 ve 29-20 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Bayanlar

Bayanlarda ise Yenimahalle Belediyesi, EHF Kupası 2. turunda Belarus'un HC Gomel takımıyla mücadele edecek. Ankara temsilcisi, rakibini elemesi durumunda 3. turda Fransız Issy Paris Hand ile karşılaşacak. Yenimahalle Belediyesi, ilk müsabakasına 18-19 Ekim, rövanşına ise 25-26 Ekim tarihlerinde çıkacak.

EHF tarafından "tesis yetersizliği" nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne alınmayan ve EHF Kupası'na dahil edilen son şampiyon Muratpaşa Belediyesi ise 3. turda Kyndil Torshavn-Femina Vise eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Antalya ekibi, ilk maçını 15-16 Kasım, rövanşını ise 22-23 Kasım tarihlerinde oynayacak.

Challenge Kupası'na 3. turdan katılacak takımlardan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Belarus'tan Gorodnichanka, Ardeşen Gençlik Spor da Polonya'dan Energa AZS Koszalin ile eşleşti.

Bu kupada ilk maçlar 15-16 Kasım, rövanşları ise 22-23 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sıradaki Haber
Millilerin rakipleri belli oldu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz