Diğer Sporlar

Kastamonu Belediyespor avantajını kullanamadı

07 Nisan 2018 Cumartesi 20:13 - Son Güncelleme 07 Nisan 2018 Cumartesi 22:09

Hentbol Kadınlar EHF Kupası yarı final ilk maçında Kastamonu Belediyespor, sahasında Romanya temsilcisi Craiova'ya 23-22 yenildi.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 15-11 önde tamamlayan Kastamonu ekibi, mücadeleden 23-22 mağlup ayrıldı.

Kastamonu Belediyespor ile Craiova arasındaki rövanş maçı, Romanya'da 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Günal: "Takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Biz bu takımı yenebilecek güçteyiz"

Romanya temsilcisi Craiova'ya mağlup olan Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, "Takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Biz bu takımı yenebilecek güçteyiz." dedi.

Günal, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyet için sahaya çıkmalarına rağmen istemedikleri bir sonuçla maçtan ayrıldıklarını söyledi.

Elemeli maçların zor olduğunu vurgulayan Günal, "İlk yarıyı 4 farkla önde kapattık ama ikinci yarı bu avantajı kullanamadık. Bu sonuç turun gittiği anlamına gelmiyor." diye konuştu.

Romanya'nın hakemler üzerine etkisinin güçlü olduğunu kaydeden Günal, "Daha önce bir açıklamamda bunu söylemiştim. Biz bugünkü maçta ev sahibi avantajımız kullanmak istedik ama olmadı. Haftaya oynayacağımız maça daha sıkı hazırlanacağız. Bu maçtan daha zor olacak ama benim umudum hala var. Takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Biz bu takımı yenebilecek güçteyiz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Kadınlar hentbolda Avrupa kupaları heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz