Diğer Sporlar

'Paşanın Melekleri' rövanşı almak istiyor

26 Ocak 2015 Pazartesi 15:55 - Son Güncelleme 26 Ocak 2015 Pazartesi 16:01

Muratpaşa Belediyesi, Ardeşen Gençlik'i deplasmanda yenmeyi hedefliyor.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nden ligin ilk yarısında aldığı mağlubiyetin rövanşını almak istiyor.

Hafta sonunda evinde Kastamonu Belediyespor'u 41-29 mağlup eden Muratpaşa Belediyesi, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün hazırlıklarına günde çift antrenmanla başladı.

Devre arasında kadrosunu sol kanat oyuncusu Kotsina Nataliya ve orta oyun kurucu Maja Koznjak'la güçlendiren Muratpaşa Belediyesi, rakibini deplasmanda yenmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında kendi evlerinde oynadıkları maçı şanssız bir şekilde kaybettiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile cumartesi günü sezonun final maçlarından birini oynayacağız. Rakibimizle ligde aynı puandayız. Oldukça zor bir karşılaşma olacak. Avrupa Hentbol Federasyon Kupası'nda oynamış iki oyuncuyu geçtiğimiz hafta transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Takımımıza katılan iki oyuncu Kastamonu Belediyespor maçında kalitelerini ortaya koydular. Rakibimizi deplasmanda yeneceğiz."

Sıradaki Haber
Mersin'de Trabzonspor maçı üzüntüsü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz