Diğer Sporlar

Trabzonspor, yarı final hedefliyor

16 Nisan 2014 Çarşamba 15:34 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 15:39

Ahmet Kaynak: ''Yarı finale yükselmek istiyoruz"

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Nilüfer Belediyespor'u 27-23 mağlup ederek seride durumu 1-1 yapan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleriyle yapacakları üçüncü maçı taraftarlarının desteğiyle kazanarak yarı finale yükselmek istediklerini söyledi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, çekişmeli geçen karşılaşmada istedikleri sonuçla sahadan ayrılmayı başardıklarını belirterek, özverili mücadelelerinden dolayı sporcuları kutladı.

Kendileri için hayli önem taşıyan bir müsabakaya çıktıklarını ifade eden Kaynak, "Zira kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Salona, bu bilinçle çıktık. Karşılaşma beklediğimizden daha zor başladı. Rakibimiz, daha çok sert oynamayı tercih etti. İlk yarı 12-12 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarı iyi başlayarak öne geçmeyi başardık. İlerleyen dakikalarda hızlı oyunumuz ve art arda bulduğumuz sayılarla aradaki farkı açtık ve rahat bir galibiyet elde ettik" dedi.

Yarın Nilüfer Belediyespor ile yapacakları son maçta da taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Kaynak, "İkinci maçta olduğu gibi yarın yine taraftarlarımızın coşkulu desteğiyle kazanarak yarı finale yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Avrupa elemeleri başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz