Diğer Sporlar

Yenimahalle Belediyesi'nde kupa sevinci

04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:16 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:22

Yenimahalle Belediyesi'nde Kadınlar Spor Toto Türkiye Kupası sevinci yaşanıyor.

Süper Lig ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, kazandıkları Kadınlar Spor Toto Türkiye Kupası'nı, belediye başkanı Fethi Yaşar'a hediye etti.

Başkan Yaşar, hentbol takımı oyuncularını ve idarecilerini belediyenin kapısında karşılayarak, onların sevincine ortak oldu.

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Yaşar, burada yaptığı konuşmada, Yenimahalle halkı adına sporculara şükranlarını sunarak, "Yenimahalle her konuda başarıdan başarıya koşuyor. Takımımızın başarılarının devamını diliyorum. Yurt dışında Türkiye'ye temsil edecekler. Bu kızlarımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz" diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi Başantrenörü Serdar Eler ise çok sayıda takım çalıştırdığını ifade ederek, "İyi bir hentbol kulübü haline geldik. Kupayı almak gibi bir borcumuz vardı. Burada herkes üzerine düşeni yapınca, bize sadece teknik işler kaldı. Şimdi yarım kalan bir şampiyonluk var. Onu alarak Şampiyonlar Ligi'ni garanti etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kabule katılan sporcular, teknik heyet ve kulüp başkanı Mesut Bolatcan ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Sıradaki Haber
Milliler yine kazanamadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz