Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2020
2022 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Diğer Sporlar

Yenimahalle Belediyespor galibiyetle başladı

06 Ekim 2019 Pazar 17:24

Kadınlar Hentbol Süper Lig'de Yenimahalle Belediyespor, Görele Belediyespor'u konuk etti. Çekişmeli mücadele 30-28 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Geçen sezon 1. Lig'de şampiyon olan Görele Belediyespor, Süper Lig’deki ilk maçında Yenimahalle Belediyespor'a konuk oldu.

Ekipler mücadeleye sporun tüm branşlarını sevenleri ile buluşturan TRT Spor 2'ye "Hoşgeldin" ifadesi taşıyan bir pankartla çıktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor salonunda oynanan karşılaşma başa baş mücadeleye sahne oldu. Maçta, ilk 15 dakikalık bölümde denge bozulmadı.

İlk yarının sonlarında rakibinin hatalarını değerlendiren ve iyi savunma yapan Yenimahalle Belediyesi, soyunma odasına 2 sayılık skor avantajıyla gitti.

İkinci yarıda, kalecisi Merve'nin kurtarışları ve hızlı hücumlarla etkili olan Görele Belediyesi önce dengeyi sağladı, ardından öne de geçti.

Son 10 dakikası nefes kesen mücadelede, Yenimahalle Belediyesi tecrübeli isimleri ile maçı çevirdi. Mücadele 30-28 ev sahibi ekip üstünlüğü ile tamamlandı.

Başkent ekibi sezona 2 puanla başladı. Ev sahibi ekipte Nurceren Akgün'ün 6 golü galibiyette önemli rol oynadı. Görele belediye de Buket Keskin in 9 golü ve Merve bayrak ın 24 kurtarışı mağlubiyete engel olamadı.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler: Görele BelediyesporKadınlar Hentbol Süper LigiYenimahalle Belediyespor