Diğer Sporlar

Erzurum'da EYOF heyecanı

11 Şubat 2017 Cumartesi 11:59 - Son Güncelleme 11 Şubat 2017 Cumartesi 12:00

Erzurum'da gerçekleştirilecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin açılış töreninde sahne şovları ve wushu gösterisi düzenlenecek

Türkiye'nin ev sahipliğinde Erzurum'da yarın başlayacak 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOF 2017) açılış töreninde sahne şovları ve wushu gösterisi düzenlenecek.

Erzurum EYOF Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, 18 Şubat'a dek sürecek ve 34 ülkeden yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla organize edilecek EYOF 2017'nin resmi açılışının yarın saat 19.30'da Kazım Karabekir Stadyumu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Organizasyonunun açılış seremonisini renklendirecek sahne şovlarının geceye renk ve heyecan katacağı kaydedilen açıklamada, wushu sporcularının yanı sıra Karizma Show sahnesi ve Şener Kaya Show'un en ilgi çekici performanslarını sergileyeceği vurgulandı.

EYOF 2017'nin açılış seremonisinde wushuda çeşitli yaş gruplarında dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcuların sahne alacağı belirtilerek, "Açılış seremonisinde sahneden tüm stadyumun, adrenalini yükseltecek bir diğer gösteri ise 7 kişilik Karizma Show'un performansı olacak. Ekip, sahnede birbirinden farklı koreografiler ve akrobatik smaçlarla heyecanı doruğa çıkaracak." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Türkiye'nin en uzun tek tekerlekli bisiklet şovmeni Şener Kaya'nın da gecede sahne alacağı bildirildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : ErzurumEYOF 2017
Sıradaki Haber
EYOF şöleni Erzurum'da başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz