Diğer Sporlar

Milli hokeyciler Bulgaristan'da sahne alacak

22 Haziran 2018 Cuma 11:02 - Son Güncelleme 22 Haziran 2018 Cuma 11:09

15 Yaş Altı Kız ve Erkek Hokey Milli Takımları, 29 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenecek 5s Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Hokey Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Albena kentinde düzenlenecek şampiyonada erkekler ev sahibi Bulgaristan ve Ermenistan, kızlar ise Gürcistan, Romanya, Ukrayna ve Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.

Milliler şampiyonaya Osmaniye Hokey Sahası'nda günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, 5s Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Şampiyonası'nın Avrupa Hokey Federasyonunun faaliyet programında yer aldığını belirterek, "Bölge ülkeleri arasında etkileşimi, tecrübe aktarımını ve ülkelerin gelişimini sürdürmek amacıyla tasarlanan bir şampiyona. Genç sporcularımızın bu tip şampiyonalarla tecrübesini artırarak, sporcularımızı üst yapıya kolay bir şekilde entegre etmemizi sağlaması açısından Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Şampiyonası'nı çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki her iki milli takımımız da Bulgaristan'dan şampiyonluk kupasıyla dönecektir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
U20 Milliler madalyaları topladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz