Diğer Sporlar

"4 madalya başarı"

28 Eylül 2014 Pazar 18:18 - Son Güncelleme 28 Eylül 2014 Pazar 18:20

Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'da 2'si altın 4 madalya kazandık.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yaptığı açıklamada, Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nın 43 ülkenin katılımıyla Avusturya'nın Innsbruck kentinde düzenlendiğini, Türkiye'nin bu şampiyonayı iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalyayla tamamladığını söyledi.

Şampiyonaya, 21 yaş altı gençlerin tecrübe kazanması ve bundan sonraki büyükler maçlarında kendilerini ispat etmeleri için büyük önem verdiklerini belirten Şahin, "Burada birtakım eksiklerimizi de gördük. Neticede turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladık ama bu bize yetmez. Her zaman daha iyisini yapmanın gayreti içindeyiz ve olmak zorundayız" dedi.

Şahin, bazı milli sporcuların çeyrek finalde çok az farklarla maç kaybettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Onları da tebrik ediyorum. Gerçekten büyük mücadele verdiler. 43 ülkenin katıldığı bir şampiyonada iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya bizim için başarıdır. Bu başarıyı daha da katlayarak ileriki zamanlarda çocuklarımızı daha iyi hazırlayarak devam ettirmek istiyoruz. Bu gençlerimizin içinden 2016'ya ve 2020'ye gidebilecek gençler olabilir. Buradaki mücadeleleriyle gelecek adına bize umut verdiler. Sporcularımız ve teknik ekibimizle onlara emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu şampiyona daha iyi başarılara vesile olsun." 

Sıradaki Haber
Dev şampiyonadan 4 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz