Diğer Sporlar

Genç judocular yurda döndü

22 Eylül 2014 Pazartesi 16:37 - Son Güncelleme 22 Eylül 2014 Pazartesi 16:39

''Finalde İstiklal Marşımızı okutmak çok güzel duyguydu"

Romanya'da düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası'na katılan Türk Milli Takımı kafilesi yurda döndü.

Bükreş'ten THY'e ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen kafilede 48 kiloda altın madalya kazanan Dilara Lokmanhekim, 44 kiloda gümüş madalya kazanan Melisa Çakmaklı, aynı kiloda bronz madalya kazanan Nesrin Kartal Çetin ile 48 kiloda bronz madalya alan Gülkader Şentürk ve diğer sporcular yer aldı.

Milli Takım Antrenörü Mustafa Birinci, yaptığı açıklamada, sporcularının çok hırslı ve istekli şekilde şampiyonaya hazırlandıklarını söyledi. Birinci, istenilen performansları ortaya koyduklarını dile getirerek, "Başta Judo Federasyonu Başkanımız, yönetim kurulumuz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın aileleri de çok büyük özveride bulundular" diye konuştu.

Mustafa Birinci, ABD'de önümüzdeki ay düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na da aynı sporcularla katılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

48 kiloda altın madalya kazanan Dilara Lokmanhekim ise çok iyi bir şampiyona geçirdiğini söyledi. Milli judocu, finalde Rumen rakibiyle karşılaştığını hatırlatarak, "O maçı kazanmak benim için çok önemliydi. Finalde İstiklal Marşımızı okutmak çok güzel duyguydu" dedi.

AA

Sıradaki Haber
Judoda büyük başarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz