Diğer Sporlar

Tanrıkulu'nun jübilesi niye yapılmadı?

23 Ekim 2014 Perşembe 20:39 - Son Güncelleme 23 Ekim 2014 Perşembe 20:48

Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, milli sporcu Bahri Tanrıkulu ve kulübünden kendilerine ulaşan bir jübile teklifinin bulunmadığını belirterek, "Böyle bir teklif gelirse, ülkemize büyük başarılar kazandırmış bir sporcuya federasyon olarak destek olmaktan mutluluk duyarız" dedi.

Şahin, AA'ya açıklamada, 30 yıllık aktif spor yaşantısına jübilesiz veda etmenin üzüntüsünü yaşadığını belirten milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tanrıkulu'nun Türk tekvandosuna büyük emekleri geçen, önemli başarılara imza atmış bir sporcu olduğunu vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaptığı açıklamalarda sporu bıraktığından bahsetmedi. Bırakabileceğine dair bazı açıklamaları var. Bilindiği gibi bir sporcuya jübilesini kulübü yapar. Federasyonlar da gerekli desteği verir. Bize ne Bahri Tanrıkulu'ndan ne de kulübünden böyle bir teklif geldi. Böyle bir teklif gelirse, ülkemize büyük başarılar kazandırmış bir sporcuya federasyon olarak destek olmaktan mutluluk duyarız."

Sıradaki Haber
Balkan Karate Şampiyonası başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz